SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У селі Сілець на Сокальщині збудували сучасний спортивний майданчик

Відтепер мешканці Сільця на Сокальщині матимуть змогу просто неба займатись волейболом, баскетболом, великим тенісом та міні-футболом. У селі завершили будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту.

Його спорудили за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Обов’язковою умовою участі в програмі є співфінансування з місцевого бюджету або інших коштів, не заборонених законодавством.

«Активна позиція і готовність до співфінансування створює належні умови для реалізації таких проєктів. Чим більше громад буде готова долучитись до спорудження таких майданчиків, тим швидше ми зможемо належним чином забезпечити якісною спортивною інфраструктурою не тільки райцентри, а й містечка та села Львівщини», – повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Зауважимо, загальна кошторисна вартість об’єкта – майже два мільйони гривень, з яких з державного бюджету виділено 999 тисяч.

Зазначимо, всього в населених пунктах Львівщини за рахунок субвенції заплановано облаштувати 12 мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

Джерело – Львівська ОДА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.