SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У Червонограді зловмисник жорстоко побив відвідувача кафе

За клопотанням слідчих, суд обрав підозрюваному, 36-річному місцевому мешканцю, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

23 липня близько 18.10 до Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні був госпіталізований чоловік з важкими травмами.

До розкриття злочину були задіяні: слідчо-оперативна група, співробітники відділу карного розшуку, а також інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, потерпілий, 48-річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження у місцевому кафе під час конфлікту з іншим відвідувачем, який жорстоко побив його.

Проведеними заходами, протягом двох годин, поліцейські встановили особу зловмисника, 36-річного місцевого мешканця та затримали його. у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Досудове розслідування триває.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.