SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

На Львівщині стартує процес формування запасу необхідних речей для людей, які опинились у складних обставинах в силу запровадження карантину.

У кожному районі  та у кожному місті обласного значення буде облаштовано пункт прийому речей першої необхідності, які доставлятимуть тим, хто такої допомоги потребуватиме.

«Перш за все будемо звертати свою увагу на самотніх людей похилого віку, одиноких матерів та людей з інвалідністю. Усі, хто потребує допомоги, мусять сигналізувати про це місцевій владі. Перелік таких осіб формуватимемо в міру надходження запитів. Зараз формуються пункти збору», – наголосив заступник директора департаменту соціального захисту Віктор Степанюк.

Підприємці, волонтери та просто небайдужі мешканці області можуть приносити ліки, засоби особистої гігієни та їжу, що не псується.

У Сокалі пункт збору знаходиться за адресою м. Сокаль, вул. Героїв УПА, 11 (приміщення Управління соціального захисту). В Червонограді продукти можна принести на вул. Клюсівську, 22 (Войтович Людмила Миколаївна, 050-674-55-00, 098-547-81-77)

Джерело – Львівська ОДА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.