SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У Червонограді посеред вулиці побили та пограбували 56-річного чоловіка

У Червонограді слідчі повідомили про підозру зловмисникам, причетним до пограбування перехожого. За скоєне 31-річному жителю Червонограда та раніше судимому мешканцю Закарпаття віком 42 роки, який перебував у розшуку за зґвалтування, загрожує покарання – до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 12 вересня надійшло повідомлення про те, що близько 20.30 на вулиці Степана Бандери на 56-річного перехожого,місцевого мешканця, напали двоє чоловіків, які побили його та відібрали мобільний телефон. На місці події працювала слідчо-оперативна група, співробітники інших служб та підрозділів Червоноградського відділу поліції. Завдяки допомозі очевидців, а також злагодженій роботі, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні 31-річний житель Червонограда та раніше судимий мешканець Закарпаття віком 42 роки, який перебував у розшуку за зґвалтування.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Досудове розслідування триває.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.