SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Троє чоловіків з Сокальщини накрали мотоциклів на 12 років тюрми

1 вересня поліцейські викрили злочинну групу, причетну до крадіжок мотоциклів у Львівській області.

Трьом мешканцям Сокальщини, старший з яких – раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом, невдовзі суд обере запобіжні заходи.

Співробітники карного розшуку спільно зі слідчими Кам’янка-Бузького, Радехівського та Сокальського підрозділів поліції викрили злочинну групу, причетну до крадіжок з гаражів.

«Зловмисниками виявились троє мешканців Сокальщини віком – 17, 19 та 23 років. Сьогодні, 1 вересня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем їх проживання. В підсобних приміщеннях були виявлені мотоцикли, електроінструменти, автозапчастини та інші речові докази. Встановлено, що зловмисники причетні до численних незаконних заволодінь транспортними засобами та іншого майна з гаражів, скоєних на території Кам’янка-Бузького, Радехівського та Сокальського районів», – розповів заступник начальника поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до дванадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.