SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Субсидія за лютий буде зменшена. Перерахунок зроблять через нижчу вартість газу

У січні газ коштував 6,99 грн, а субсидії рахували відповідно до ціни 9,90 грн. Тепер доведеться перераховувати…

Про це повідомляє Управління праці та соцзахисту населення Червоноградської міської ради. За січень 2021 року громадяни отримали житлові субсидії та пільги, розраховані виходячи із ціни на природний газ в розмірі 9,90 грн. за 1 куб.метр.

Фактично газопостачальними підприємствами нараховано громадянам оплату за спожиті послуги за січень 2021 року виходячи із граничної ціни на природний газ в розмірі 6,99 грн. за 1 куб.метр.

У зв’язку із зменшенням ціни на природний газ управлінням праці та соціального захисту населення Червоноградської міської ради в лютому 2021 року проведено перерахунок розміру пільг та субсидій за січень 2021 року. За результатами перерахунку: сума пільг/житлової субсидії за лютий 2021 року (у деяких випадках – березень 2021 року) буде зменшена на суму надміру виплачених коштів за січень 2021 року. Якщо за результатами проведеного перерахунку сума надміру виплачених коштів за січень 2021 року перевищує суму нарахування пільг/житлової субсидії за лютий 2021 року, то залишок надміру виплачених коштів буде утримано з нарахувань за березень, а за потреби – за квітень 2021 року.

При цьому, якщо розмір пільг/житлової субсидії у лютому становить нуль гривень, надміру перераховану (виплачену) суму пільг/житлової субсидії за січень 2021 року, заявникам слід повернути після завершення опалювального періоду.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.