SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Сокальську громаду в рамках робочого візиту  відвідала делегація мерів  з Донеччини і Луганщини

17 червня Сокальську громаду в рамках робочого візиту відвідала делегація мерів з Донеччини і Луганщини. Гостей радо вітали голова Сокальської міської ради Сергій Касян, заступник голови Червоноградської районної ради Наталія Кохан, керуючий справами Червоноградької районної ради Галина Крук.

Представники влади розповіли мерам міст про проєкти, які реалізовані, зокрема, про міжнародний проєкт “Польща. Україна. Білорусь” та мікропроєкти, які реалізовано в Сокальській районній лікарні. Галина Крук показала презентацію, як залучали кошти Європейського Союзу для реалізації проектів у сфері розбудови доріг, розвитку туризму і підвищення якості медичних послуг.

Сокальський міський голова Сергій Касян радо втішився зустрічі із заступником мера Покровська, адже саме тут ніс службу в зоні АТО. Згодом делагація відвідала байдарковий центр, дехто з мерів відважився навіть поплавати на байдарках. Наталія Кохан презентувала гостям сучасний реанімобіль, який отримала Сокальська лікарня в рамках міжнародного проєкту. Гостям дуже сподобалася Сокальсьщина. Влада регіону сподівається на тісну співпрацю між містами, адже це – новий досвід, нові знайомства і перспективи.

Джерело – Сокальська міська рада – офіційна сторінка

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.