SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
П’яний чоловік у Червонограді “замінував” багатоповерхівку

Поліцейські 3 вересня затримали зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування будинку в Червонограді. Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, вибухонебезпечних предметів не виявлено.

3 вересня о 16.30 у поліцію надійшло повідомлення про те, що один із будинків по вулиці Сокальській у місті Червоноград заміновано. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінолог, екіпажі груп реагування патрульної поліції та інші співробітники територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці обстежили приміщення будинку та прилеглу територію, вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Протягом пів години поліцейські встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення та затримали його. Ним виявився місцевий житель віком 57 років. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримано у порядку ст..208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За фактом слідчі Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років. Досудове розслідування триває.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.