SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Пункт пропуску Рава-Руська на кордоні з Польщею знову працює

На українсько-польському кордоні поновив роботу пункт пропуску “Рава-Руська – Гребенне”.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у facebook.

“Уряд вніс зміни до переліку пунктів пропуску через державний кордон, які підлягають тимчасовому закриттю. Розпорядженням Уряду від 6 травня 2020 року № 504-р на державному кордоні України відновлено роботу двох пунктів пропуску. Зокрема, буде відновлено роботу автомобільного пункту пропуску «Рава-Руська» з 00.00 годин 8 травня, що на кордоні з Польщею у Львівській області, а також морського пункту пропуску в порту Скадовська”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином, на сьогодні на українсько-польському кордоні функціонує три пункти пропуску: “Рава-Руська – Гребенне”, “Ягодин-Дорогуськ” та “Краківець-Корчова”.

Нагадуємо, з 17 березня пункти пропуску через державний кордон тимчасово закриті для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного та автомобільного (для автобусів) сполучення.

З середини березня Україна та Польща обмежили пересування через свої кордони. З цього часу з Польщі до України повернулися понад 180 тис. українців.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.