SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Пожежа в Сільці та ручна граната в Опільську – дві небезпечні ситуації за день

8 липня о 12:00 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Сілець Сокальського району в дерев’яному дачному будинку, розміром 6×7 м. На місце події негайно були направлені вогнеборці 34 Державної пожежно-рятувальної частини м. Соснівка. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко розповсюдився дерев’яними конструкціями будівлі.
О 12:38 вогнеборці локалізували пожежу та о 13:00 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дачний будинок на площі 12 кв.м.

Обставини події та причини виникнення пожежі встановлюються. В результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Цього ж дня, о 14:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Опільсько Сокальського району в полі на відстані 3 км від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на ручну гранату часів ІІ Світової війни.
За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення боєприпасів часів ІІ Світової війни. Знайшовши підозрілий предмет, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Джерело – Головне управління ДСНС України у Львівській області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.