SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Подвійний успіх юних сокальчанок. Відбувся перший відбірковий етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2009-10 р.н.

З 26 по 28 листопада в Сокалі проходив перший відбірковий етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2009-10 р. н., в якому загалом стартувало сорок чотири команди з усіх куточків України.

Вони були розподілені на вісім груп за територіальним принципом. В Сокалі за путівки до наступного етапу змагались шість колективів з Львівщини, які представляли Червоноградський, Золочівський та Самбірський райони: Сокальські ДЮСШ Буг 2009, ДЮСШ Буг 2010, Рудківська СЗШ, Буська ДЮСШ, СК Сілець-Легенда, Забузька ЗШ.

Впродовж трьох днів юні футзалістки старались проявити свої найкращі якості для досягнення результату. Були змістовні дії з вдалим завершенням, курйозні моменти, яскраві перемоги та прикрі поразки і вдосталь щирих емоцій.

“Турнірне становище команд змінювалось після кожного туру, інтрига зберігалась до самого закінчення змагань. В підсумку перше місце впевнено посіли наші старші дівчатка. Доля другого місця вирішувалась в останньому турі між молодшою командою Бугу та Самбірчанками. Наші дівчатка проявили справжній характер та волю до перемоги – друге місце та слідом за старшими путівка до наступного етапу змагань. Третє місце та право виступати у змаганнях другої ліги здобула команда Буської ДЮСШ. Висловлюємо вдячність комітету жіночого футзалу АФУ за довіру та за сприяння розвитку дівочого футзалу в нашому регіоні. Дякуємо також відділу освіти,молоді та спорту .дирекції ДЮСШ Буг та ДЮСШ Соколяни, арбітрам за сприяння в організації та проведення змагань, Сокальському професійному ліцею та готелю “Вікторія” за сприяння в організації проживання та харчування учасників, ТМ Ніка за солодощі ,батькам за розуміння та підтримку, маленьким спортсменкам за радість від перемог та пережиті позитивні емоції. Наші гості були приємно вражені гостинністю Сокальської громади” – написав на своїй сторінці тренер Сергій Васько.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.