SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Маєш субсидію, але не маєш банківської картки – гроші можуть вернутися державі

Управління праці та соцзахисту населення Червоноградської міської ради повідомляє наступне.

Відповідно до підпунктів 3,5 пункту 110 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995р. № 848 та абзацу дев’ятого пункту 9 Порядку надання пільг на оплату житлово – комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019р. № 373, залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати пільг/ житлової субсидії за обліковими записами, станом на 1 червня, за якими не було звернень пільговиків/одержувачів житлової субсидії щодо їх виплати, 20.12.2020р. припиняють обліковуватися АТ «Ощадбанк» за такими облікованими записами пільговиків/ отримувачів субсидії та протягом двох робочих днів повертатимуться АТ «Ощадбанк» на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

За інформацією АТ «Ощадбанк», за результатами виплатного періоду 2019-2020 років, по окремих облікових записах отримувачів пільг/житлової субсидії у безготівковій формі, станом на 01 червня 2020р, в АТ «Ощадбанк» є залишки коштів , що підлягають їх виплаті.

\

Проте, у даних отримувачів відсутні відкриті поточні рахунки в АТ «Ощадбанк», що унеможливлює їх виплату.

Враховуючи зазначене, для зарахування отримувачам пільг/житлової субсидії у безготівковій формі ще не отриманих залишків накопичених сум коштів за період 2019-2020 років, необхідно терміново до 20.12.2020р. звернутися до АТ «Ощадбанк» для відкриття їм поточного рахунку, в іншому випадку кошти будуть повернуті на рахунок Мінсоцполітики.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.