Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Про це повідомив голова ЛОДА Максим Козицький на сесії Львівської обласної ради.

“Саме у нас були перші рішення провести централізовано кисень у медичних закладах області. Інші регіони вирішили взяти з нас приклад та піти цим шляхом. Також Львівщина першою, у співпраці із благодійними фондами, зробила експрес-тестування масовими”.

Відтак, загалом швидкими тестами вдалось охопити понад 35 тисяч мешканців області. Окрім того, область – у п’ятірці лідерів по ПЛР тестуваннях. Однак, ми свідомі того, що кількість таких тестувань треба збільшувати.

Серед інших здобутків Львівщини у час боротьби з COVID-19 – старт проекту страхування усіх медиків Львівщини і міста Львова на випадок захворювання коронавірусною інфекцією, який відбувся 28 квітня. Виплати отримають медики госпіталізовані до закладів охорони здоров’я з підтвердженим діагнозом та позитивним ПЛР тестом. Концепція, яку пропонує облдержадміністрація полягає у тому, що на рахунку благодійної організації «З повною довірою» будуть зосереджені кошти переважно з благодійних внесків. Кошти стабілізаційного фонду будуть перераховані в якості страхових платежів на рахунок Страхової компанії «УНІКА».

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.