SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Керівники комунальних підприємств просять червоноградців розраховуватись за послуги

Незважаючи на складну економічну ситуацію, комунальні підприємства Червонограда продовжують надавати заплановані об’єми послуг, виконувати роботи по цивільному захисту населення та ліквідовувати аварії. Ускладнює їх повноцінну діяльність фінансово-економічна складова, брак коштів.


Як повідомив, зокрема, директор КП ”Червонограджитлокомунсервіс” Юрій Кукоба, останнім часом  рівень  проплат знизився і складає  нині близько 60% .  

«Ми розуміємо, що чимало червоноградців виїхало з міста, матеріальне становище тих, хто залишився погіршилося, але просимо з розумінням поставитися до наших проб лем і розраховуватися за надані послуги” – констатував він.

Складною є фінансова ситуація і у КП ”Червоноградводоканал”, проплата становить 85% , у той же час на 50% скоротилися  надходження від ДП  ”Львіввугілля”.

Як зазначив  директор підприємства Володимир Солдат: «Ми повинні працювати у повному обсязі, при цьому розраховуватися за електроенергію, сплачувати  заробітну плату  працівникам. Тому просимо червоноградців вчасно розраховуватися за надані послуги, адже  ”Водоканал” є  підприємством  критичної інфраструктури, і від того, як воно працюватиме, залежить добробут усіх наших громадян”. 

Що стосується інших комунальних підприємств, то вони також суттєво відчувають тягар боргів, зменшення проплат за послуги. Так у КП ЧТКЕ вони становлять 32%, КП ”Комунальник” – 21%, ”Соснівкажитлокомунсервіс” – 57%.

Джерело – Червоноградська міська рада

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.