SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Голова Сокальської ОТГ підписав меморандум про співпрацю між Сокальською міською радою та БО «Львівська освітня фундація»
Створення системи соціальних послуг в територіальній громаді – одна з умов її успішності. Благополуччя її мешканців залежить від того чи мають вони змогу навчатися, розвиватися, інтегруватися у близьке оточення та чи задоволені їхні соціальні потреби.

“Послідовність створення та впровадження соціальної послуги у громаді нещодавно презентували у Сокальській громаді представники БО «Львівська освітня фундація» в рамках Програми «Громада для сім’ї: створення соціальних послуг в ОТГ». Під час круглого столу, на якому були присутні працівники Сокальської міської ради, Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та БФ «Карітас»-Сокаль було обговорено методику та етапи впровадження соціальної послуги у громаді, виклики, які чекають громаду у сфері соціального захисту”, – про це на своїй сторінці у соцмережі facebook повідомила депутат міської ради Мар’яна Яремчук.

Під час зустрічі відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Сокальською міською радою та БО «Львівська освітня фундація» та обговорено етапи участі та можливості написання грантових заявок від Сокальської ОТГ у Програмі «Громада для сім»ї: створення соціальних послуг в ОТГ».

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.