SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноградські поліцейські зловили 22-річного крадія дитячої коляски

22 липня о 20 годині вечора в Червоноградський відділ поліції звернувся мешканець Сокальського району, який повідомив про те, що коли він перебував на території приватного автосервісу по вул. Б.Хмельницького в м. Червонограді невідомі особи, скориставшись тим, що чоловік займався своїми справами викрали належну йому дитячу коляску. Її завантадили в свій автомобіль та втекли.

Зі слів заявника, крадіями були особи, схожі на осіб ромської національної меншини. В ході проведених пошукових заходів, дільничий офіцер поліції Червоноградського відділу встановив, що дану крадіжку вчинив 22-річний мешканець вул.Шахтарська м. Червоноград. У чоловіка речовий доказ – дитячу коляску – було виявлено та вилучено.

Сектором дізнання Червоноградського відділу поліції відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 185 ч.1 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває розслідування.

Джерело – Червоноградський відділ поліції

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.