SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноградець під час сварки завдав ножових ударів знайомому

Поліцейські на вихідних затримали зловмисника, причетного до ножових поранень жителя Червонограда. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

7 листопада на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків однієї з червоноградських лікарень про пацієнта, у якого було діагностовано «ножові поранення грудної клітини та плеча».

Слідчі спільно з оперативниками карного розшуку Червоноградського відділення поліції встановили особу госпіталізованого чоловіка – ним виявився 38-річний місцевий житель. Також встановлено, що ножових поранень йому завдав мешканець Червонограда віком 62 роки, під час конфлікту.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.