SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноград представлятимуть у Європарламенті

Всередині червня, впродовж тижня Червоноградський міський голова Андрій Залівський разом з підприємцем Назарієм Білобраном, який безпосередньо налагодив комунікацію з представниками Європарламенту, провели ряд зустрічей у Брюселлі, під час яких обговорювали перспективи інвестування в місто, а також будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб.

Відтак, в рамках візиту, Андрій Залівський та очільниця компанії «IEG – Inception Elite GmbH» Рамона Манеску, підписали меморандум про співпрацю щодо залучення коштів Євросоюзу, інвестування європейського бізнесу в розвиток Червонограда та створення нових робочих місць. Під час зустрічі з депутатами та віцепрезидентом Європарламенту Піною Пічерно, Андрій Залівський обговорив перспективи будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб на території Червоноградської громади.

Окрім того, в рамках візиту учасники нашої делегації провели перемовини з представники європейського бізнесу, зокрема, очільником Конфедерації індустрії Італії (General Confederation of Italian Industry) Маттео Борсані. Під час зустрічі Андрій Залівський презентував інвестиційний план розвитку Червонограда та окреслив перспективи інвестування в нашу громаду, з огляду на можливості прийнятого наприкінці минулого року закону України №5600. До слова, вже цього року планується візит до нашого міста італійської делегації.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.