SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Біля Угнова на Сокальщині виявили тіло 81-річної жінки

Поліцейські розслідують обставини смерті жінки на Львівщині. Попередньо встановлено, що пенсіонерка загинула під час спалювання сухої трави.

У Сокальське відділення поліції 10 березня, близько 18.00 надійшло повідомлення від 57-річної мешканки району про те, що неподалік міста Угнів у полі вона виявила тіло своєї 81-річної родички без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники територіального підрозділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, жінка спалювала суху траву – в якийсь момент на ній зайнявся одяг і самостійно збити полум’я вона не змогла.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство – з приміткою «нещасний випадок») КК України. Тіло загиблої скероване на експертизу, поліцейські встановлюють обставини події. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Правоохоронці вкотре нагадують про неприпустимість спалювання сухої трави – цим ви не лише завдаєте шкоду довкіллю, але й піддаєте небезпеці життя та здоров’я, як власне, так і оточуючих. Також є випадки, коли спалювання сухостою призводить до масштабних пожеж.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.