Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Суд задоволив клопотання Червоноградської окружної прокуратури про обрання раніше судимому 21-річному мешканцю Червонограда, якого підозрюють у хуліганстві, вчиненому із використанням зброї та погрозі насильством щодо працівника правоохоронного органу (ч.4 ст.296, ч.1 ст.345 КК України), запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлено, що у травні 2021 року у місті Соснівці (Червоноградський район) поблизу лікарні підозрюваний нецензурно висловлювався та стріляв з короткоствольної зброї у  сторону перехожих. Небайдужі свідки викликали поліцію, тоді фігурант вирішив втекти з місця події, при цьому погрожуючи правоохоронцям пістолетом, однак був затриманий.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області.

Максимальне покарання, яке загрожує чоловікові,  – до 7 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело – Пресслужба Львівської обласної прокуратури

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.