SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
За час Великодніх свят з підозрою на коронавірус на Львівщині звернулось 57 осіб, в тому числі – жителі Сокальщини

У період з 9:00 по 17:30 годину 20 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 4 особи. Пацієнти з міста Львів, Сокальського, Мостиського районів. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 95 осіб.

На самоізоляції знаходяться 902 особи. За увесь час виписано – 203 пацієнта. Стан більшості хворих – середньої важкості. У 13 – ти пацієнтів стан важкий. Немає пацієнтів на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 1203 людей. За увесь час в сумі у 870 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підоою на коронавірус є 88 осіб. У 253 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 10 осіб померли. 22 пацієнта одужали.

За повідомленням ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», випадки реєструвалися у жителів м.Львова – 184 випадки

Пустомитівського району–26 

Жовківського району – 19 

Стрийського району – 4 

К-Бузького -2 

Перемишлянського району – 2; 

Городоцького району – 2 

Яворівського району – 5 

Старосамбірського – 2 

м.Дрогобич – 2

Миколаївського – 1 

м.Трускавець – 1, 

м.Червоноград – 3.  

Про це на своїй сторінці у Facebook також повідомив заступник директора з медичної частини Львівської обласної інфекційної лікарні.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.