Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/4691_1616054755-1024x683.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Роботи вихованців художньої студії Надії Захаркової Червоноградського будинку дитячої та юнацької творчості Максима Хоміцького та Віолетти Бурачкевич увійшли в п’ятірку кращих на Львівщині. 

З грамотами, солодкими подарунками і на кареті швидкої допомоги приїхали медики Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги до учасників й переможців конкурсу дитячого малюнку «Медики швидкої – наші герої ».

Вихованцям ЧБДЮТ провели навчання з надання першої домедичної допомоги, презентували обладнання та роботу медиків екстренної допомоги.

«На майбутнє ми плануємо запроваджувати програму надання першої домедичної допомоги для учнів в 9-11 класів, як обов’язковий компонент загальної освітньої програми» – розповів Андрій Васько керівник екстреної медичної допомоги Львівської області.

Вітаємо наших талановитих переможців і бажаємо нових звернень!

Джерело – Червоноградська міська рада

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.