SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
З 1 жовтня розпочався запис дітей в садочки Сокальщини та Червонограда

З 1 жовтня поточного року розпочалася реєстрація дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Сокальського району на 2021-2022 н.р.

Зареєструвати свою дитину можна за посиланням https://sadok.loda.gov.ua/.

Додамо, електронна черга діє лише впродовж одного року. Для зарахування дітей у дитячий садок з 01 вересня 2021 року заявку слід подавати в терміни з 01 жовтня 2020 року до 01 червня 2021 року.

До речі, зареєструвати заявку однієї дитини можна у три заклади дошкільної освіти.

Перш ніж розпочати знайомство з сайтом е-Садок, спеціалісти радять спочатку увійти в розділ «Про проєкт» та детально ознайомитись з новим Положенням про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області.

За додатковою інформацією щодо роботи електронного сервісу е-Садок можна звернутися до директорів закладів дошкільної освіти, в які плануєте реєструвати свою дитину.

“Сервіс e-садок, який адмініструє Департамент освіти і науки ЛОДА, створено, аби процес формування черг та зарахування дітей до закладів дошкільної освіти був відкритим та прозорим. Вже з першого жовтня батькам дошкільнят, які реєструватимуть діток у садочок, варто взяти до уваги кілька новацій. Зокрема, черга у дошкільний заклад діятиме лише впродовж року, надання скан-копії свідоцтва про народження дитини та документу про наявність пільг є обов’язковою умовою. Що важливо, відтепер не виникатиме жодних проблем із реєстрацією дітей, свідоцтво про народження яких видано іншою державою” – , розповіла в коментарі телеканалу “Бужнет” спеціаліст І категорії по роботі з довкіллям міського відділу освіти Ірина Поручинська.

Детальніше дивіться у випуску новин за посиланням з 3 хвилини.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.