SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Юлія Тимошенко у Львові запропонувала невідкладні кроки для подолання пандемії коронавірусу та енергетичного колапсу

«Батьківщина» буде підтримувати медиків і захищати українців», – Юлія Тимошенко відвідала Львівщину. Народна депутатка поспілкувалася з медичними працівниками, а також дала свою оцінку проблемам з енергетикою.

Під час робочого візиту 11 листопада, Юлія Тимошенко зустрілася із журналістами Львівщини, де обговорила ряд надзвичайно важливих питань у житті регіону. Обговорювалася і складна ситуація у вугільній галузі, невиплата заробітних плат гірникам та можливе закриття шахт. Юлія Володимирівна запевнила, що постійно тримає руку на пульсі цих проблем, а Михайло Цимбалюк наголосив, що жодна шахта не буде закрита доки не будуть створені альтернативні робочі місця. У партії “Батьківщина” є окрема комплексна програма по порятунку вугільної галузі, зазначив Михайло Михайлович.

Деталі у сюжеті телеканалу БУЖНЕТ.

Додамо, як зазначила журналістам голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, її команда пропонує розв’язати проблеми медицини та теплопостачання достроковими виборами. Проблеми з енергозабезпеченням, лікуванням коронавірусу та вакцинацією в країні стали наслідком некомпетентності влади. Натомість за даними соціологічних досліджень 60% населення підтримують дострокові парламентські вибори.

“Це треба виправляти, і не треба зараз нам повставати і робити революцію. Треба зробити одну-єдину річ − на тих табло, які світяться по рейтингах треба, щоб у “Слуги народу” з’явився нуль” − повідомила Юлія Тимошенко.

Тимошенко додала, що партія Батьківщина наполягатиме на притягненні до відповідальності винних у зриві опалювального сезону.

Крім того, за словами Тимошенко, у лікарнях Львова бракує противірусних препаратів і вільних ліжок, відсутні стаціонарні потужності для виробництва кисню. Також медичні працівники, які працюють з хворими на коронавірус, не отримують 300% доплати до заробітної плати, а платять медикам за залишковим принципом.

“Киснем не забезпечені лікарні, противірусними препаратами не забезпечені лікарні − це означає, що по суті люди помирають не тому, що ця хвороба не лікується, а тому що не забезпечена система охорони здоров’я всім необхідним” − розповіла Юлія Тимошенко.

Голова партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка з робочим візитом відвідала Львів, зауважила, що разом з командою відвідали вже 11 областей для того аби дізнатись реальний стан справ у країні.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.