Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Львів’янина, якого напередодні дня народження «викрали» товариші, притягнули до адміністративної відповідальності. Хлопець заявив, що здійснив неправдивий виклик поліції і що не має претензій до своїх друзів, котрі у такий спосіб вирішили привітати його зі святом.

26 лютого, о 23.08 на оперативну лінію 102 зателефонував хлопець, котрий повідомив, що на вулиці Клепарівській у Львові двоє невідомих чоловіків зв’язали його, одягнули на голову мішок, після чого силоміць заштовхали у багажник автомобіля «БМВ» та повезли у невідомому напрямку.

До розшуку та затримання автомобіля були задіяні співробітники різних служб і підрозділів поліції Львівщини та Управління патрульної поліції Львівської області. Правоохоронці оперативно визначили місцезнаходження автомобіля «БМВ» і на вулиці Джерельній патрульні поліцейські зупинили його. Осіб, котрі перебували у салоні автомобіля, правоохоронці затримали, а з багажника звільнили викраденого 17-річного львів’янина. Хлопець перебував у шоковому стані, проте тілесних ушкоджень не зазнав.

Під час встановлення обставин події поліцейські з’ясували, що потерпілого, котрий 27 лютого відзначає день свого народження, без його відома «викрали» його товариші – також жителі Львова віком 22 роки. У такий спосіб вони вирішили привітати іменинника.

Усі учасники події були доставлені у відділ поліції для встановлення обставин. «Жертва» викрадення заявив, що не має претензій до своїх друзів, котрі у такий спосіб вирішили привітати його зі святом та заявив, що здійснив неправдивий виклик поліції.

Патрульні винесли на чоловіка постанову за ст.183 (Неправдивий виклик спецслужб) КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Поліція Львівщини застерігає – подібні жарти є неприпустимими. «Викрадачі» піддавали ризику власне здоров’я, а також життя та здоров’я своєї «жертви». Хлопець, якого силоміць помістили у багажник автомобіля, міг померти від шоку.

Джерело: Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.