SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
“Вітання з Червонограда” – в місті оголосили конкурс на найкращий ескіз поштової листівки

Червоноградський відділ культури оголосив дитячо-юнацький конкурс ескізів поштової листівки “Вітання з Червонограда”. Умови конкурсу оприлюднені на сторінці Відділу культури Червоноградської міської ради.

Тож роботи повинні висвітлювати одну з двох тематик: новорічно-різдвяну та туристичну. Учасник конкурсу може подати одну роботу або декілька, що об’єднані одним задумом чи дизайном. Формат робіт А4 або А5 (з горизонтальною або ж вертикальною орієнтацією аркуша). Зображення повинне відповідати вимогам тиражування поліграфічним способом. Роботи мають бути підписані літературною українською мовою. Ескізи залишаються власністю організаторів конкурсу і можуть в подальшому використовуватись у друкованих та промоційних матеріалах. Роботи конкурсу із зазначенням прізвищ авторів будуть розміщені на сторінці Відділ культури Червоноградської міської ради.

Роботи приймаються до 17:00 24 грудня 2020 року включно у електронному вигляді на електронну адресу cherviddilkulture@ukr.net чи можуть бути надіслані приватним повідомлення до сторінки Відділ культури Червоноградської міської ради.

Також роботи можна принести у відділ культури, за адресою м. Червоноград, вул. Грушевського, 11, попередньо узгодивши час візиту за телефоном +38 (03249) 42613.

Кращі роботи будуть відзначені призами. А найкраща листівка розповсюджуватиметься та тиражуватиметься серед громадськості. Її автор отримає до свят подарунковий бокс – 5 кілограмів мандарин!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.