SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Відбувся перший Відкритий кубок Добротвірської ТГ з Шотокан карате до SKIF присвячений 25-ій річниці заснування карате у смт. Добротвір

9 жовтня відбувся перший Відкритий кубок Добротвірської ТГ з Шотокан карате до SKIF, Червоноградського району, присвячений 25-ій річниці заснування карате у смт. Добротвір.

Це дуже важлива подіія, адже вперше зібралися усі клуби карате нашого новоствореного району, а це 235 каратистів: ”Karate Club GEPARD” та “СКІФ Добротвір” господарі та організатори змагань.
Гостями змагань стали:
“URAGAN” м. Львів
“ЯГУАР” м. Кривий Ріг.
”Сокіл” м. Червоноград
”Абсолют” м. Червоноград
”Тайкі” м. Червоноград
”Шлях воїна” м. Червоноград
”Lev” м. Радехів
”Антей” м. Червоноград

На кубку спортсменів привітали – селищний голова Добротвірської ТГ Тарас Келеберда, та керівник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олеся Браташ. Організатори змагань щиро дякують посадовцям за постійну всебічну підтримку, розуміння та допомогу.

Турнір пройшов яскраво, конкурентно, напружено та емоційно, що є властиво цьому виду спорту.

“Надіємось на подальшу підтримку, адже подібні змагання проводили неодноразово і маємо намір зробити їх традиційними для поширення та пропагування здорового способу життя серед дітей та молоді,” – говорить тренер СК GEPARD, Матяш Олег Дмитрович, команда якого посіла перше загальнокомандне місце і виборола наступні нагороди у індивідуальних категоріях:
25 золотих медалей
21 срібних медалей
27 бронзових медалей
У командних категоріях:
8 золотих медалей
3 срібних медалей
2 бронзові медалі
Сенсей дякує усім тренерам та учасникам змагань за дружню атмосферу й здорову конкуренцію. Висловлює щиру подяку батькам, які допомагали з організацією та проведенням змагань. А також усім гостям і батькам, які з розумінням поставилися до не зовсім комфортних карантинних умов проведення змагань.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.