SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
“В результаті повного одужання людини, держава повністю виплачує компанії кошти, вкладені у процес лікування”, – Максим Козицький про  інноваційний підхід лікування пацієнтів зі складними захворюваннями

Міжнародна компанія «РОШ» пропонує запровадити на Львівщині сучасну модель співпраці у галузі охорони здоров’я. Йдеться про інноваційний підхід лікування пацієнтів зі складними онкологічними, офтальмологічними чи аутоімунними захворюваннями, а також порушеннями центральної нервової системи.

Про це написав на своїй сторінці у facebook голова Львівської ОДА Максим Козицький.

“Запропонована модель співпраці спирається саме на результат від лікування пацієнтів. У випадку правильного діагностування і в результаті повного одужання людини, держава повністю виплачує компанії кошти, вкладені у процес лікування”.

Якщо ж методи частково позитивно вплинули на стан здоров’я пацієнта, то лише половину. Коли лікування не дало жодного бажаного ефекту, компанія не отримує жодних коштів.

Додамо, іноземні партнери відзначили Львівщину, як регіон, що стрімко розвивається та має неабиякий потенціал. Саме тому область стала першої в Україні, де планують запровадити таку модель співпраці, а це не може не тішити.

Надалі спільно з Департаментом охорони здоров’я Львівської ОДА буде визначено, як саме можна реалізувати такий підхід в області.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.