SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
В Червоноградському районі за тиждень склали 20 протоколів через порушення правил карантину

В районі мобільні групи продовжують контролювати дотримання протиепідемічних заходів. За період з 23 – 30 листопада, представниками Держпродспоживслужби, місцевого самоврядування та правоохоронцями було обстежено 396 об’єктів.

У результаті перевірки виявлено 32 порушення, правоохоронцями складено 20 адмінпротоколів недотримання карантинних обмежень. Мобільними групами контролю проведено перевірку закладів громадського харчування, підприємства торгівлі продовольчими товарами, громадський транспорт, аптеки, фізичні особи в продуктових магазинах.

Нагадуємо, враховуючи рішення Державної, обласної та районної комісій з питань ТЕБ і НС та з метою здійснення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 спільні мобільні групи продовжуватимуть контролювати дотримання протиепідемічних заходів в районі.

Не порушуйте карантинних обмежень, використовуйте засоби індивідуального захисту та дотримуйтесь соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Джерело – Червоноградська РДА

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.