SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
В Червонограді зросли тарифи на воду

26 серпня в Червоноградській міській раді під час засідання виконавчого комітету, було розглянуто 15 питань.

Відтак, члени виконкому проголосували за готовність закладів освіти міста до 2021/2022 навчального року; заслухали й підтримали прогноз бюджету Червоноградської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Також на засіданні було підтримано проєкт рішення «Про встановлення тарифiв на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовiдведення КП«Червоноградводоканал». Причинами встановлення нових тарифів стало зростання розміру прожиткового мінімуму, зростання мінімальної заробітної плати та збільшення ціни на електропостачання. Про це повідомили у Червоноградській міській раді.

Отже, тариф на послугу з централізованого водопостачання становитиме 16,37 грн./м3 з ПДВ, на водовідведення – 14,20 грн./м3 з ПДВ.

Нагадаємо, до сьогоднішнього дня, діяли тарифи з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для всіх категорій споживачів, які були встановлені Рішенням Виконавчого комітету Червоноградської міської ради від 18.06.2020 р. №84: централізоване водопостачання – 13,49 гривень/м³; централізоване водовідведення – 12,59 гривень/м³.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.