SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Уряд відмінив карантин вихідного дня. Чи буде оголошено локдаун на свята?

В уряді оцінили результати карантину вихідного дня. За словами прем’єра Дениса Шмигаля, завдяки обмеженням вдалось знизити рівень захворюваності на коронавірус.

Карантин вихідного дня в Україні продовжувати не будуть, прем’єр подякував усім, хто з розумінням поставився до заходів.

“Можна констатувати, що ми отримали позитивний ефект. На кінець карантину вихідного дня 30 листопада, за попередній тиждень ми отримали на 6 тисяч випадків захворювань менше, аніж прогнозовано,” – наголосив Шмигаль.

Стабілізувалась ситуація в лікарнях. Це, сказав глава уряду, дозволяє зняти карантин вихідного дня. Отож, в Україні, як на вихідні, так і в будні діятимуть обмеження помаранчевої зони.

Наразі в Кабміні напрацьовують якомога більш збалансоване рішення щодо посилення карантинних обмежень. Шмигаль запевнив, що про рішення попередять за 7 днів до їх запровадження.

Додамо, секретар РНБО Олексій Данілов раніше підтвердив, що в Україні таки введуть локдаун. Проте наразі його дата – невідома. Є 2 варіанти – у грудні та вже після 2 січня.


Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.