SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
У Сокальській громаді тепер новий сучасний грейдер

5 жовтня представники товариства з обмеженою відповідальністю «АГСОЛКО», яке стало переможцем електронного аукціону, доставили в Сокаль на базу КП «Сокальжитлокомунсервіс» грейдер. Цей грейдер – на пневмоколісному ходу з переднім бульдозерним відвалом, розпушувачем та кондиціонером.

Покупка такої сучасної техніки – важлива подія, адже у складі Сокальської ОТГ 59 населених пунктів, значна частина яких – віддалені. Автогрейдер призначений для землерийно-профілювальних робіт, утримання доріг і може використовуватися на роботах з переміщення та розподілу грунту та дорожньо-будівельних матеріалів, планування укосів, виїмок, насипів, очищення доріг від снігу.

Такий грейдер дозволить утримувати в належному стані комунальні дороги в усіх населених пунктах цієї ОТГ, розгортати їх від снігу.

Необхідний інструктаж стосовно правильної експлуатації техніки грейдеристу комунального підприємства «Сокальжитлокомунсервіс» Михайлу Волошину провів представник ТзОВ «АГСОЛКО». Оглянув нове придбання і голова ОТГ Сергій Касян, він передав ключі грейдеристу, який працюватиме на придбаному грейдері та побажав, щоб техніка довго служила для громади, без ремонту.

Також міський голова додав, що грейдер вдалося придбати завдяки платникам податків та розумінню депутатів міської ради, які виділили кошти на придбання цієї техніки.

Джерело – Сокальська міська рада ТГ

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.