Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Голова Львівської ОДА Максим Козицький 21 лютого зустрівся із представниками профспілкових організацій підприємств вугільної галузі області, аби обговорити шляхи розвитку галузі.

Під час зустрічі обговорили ситуацію із вугільною сферою та її фінансуванням.

Т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов ознайомив очільника області із можливими варіантами розвитку шахт та наголосив на важливості реструктуризації та модернізації підприємств.

«Шахти Львівщини можуть бути прибутковими, однак вони потребують модернізації та фінансових вливань. Першочерговим завданням є проведення поділу шахт на перспективні та неперспективні та подальше залучення коштів для нормалізації роботи перспективних шахт. Окрім того, ДП «Львіввугілля» є бюджетоутворюючим для Сокальського району та м. Червонограда», – наголосив Олег Акімов.

Голова ЛОДА наголосив на важливості пошуку економічних рішень для розв’язання актуальних проблем галузі.

«Вугільні підприємства області потребують інвестицій у розвиток і модернізацію зі збереженням при цьому основної частини робочих місць. Якщо є кілька перспективних шахт, то варто зосередити усі зусилля саме на них. Центральна влада має своє бачення ситуації, однак фахівці на місцях бачать ситуацію краще», – зазначив Максим Козицький.

Під час розмови також порушили питання внесення змін до законодавства України в частині реструктуризації та ліквідації заборгованості підприємств до бюджету та соціальних фондів, за спожиту електроенергію.

Джерело: Львівська обласна державна адміністрація

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.