SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Рух поїздів на Сокальщині тимчасово змінено

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зважаючи на епідемічну ситуацію у Сокальському районі Львівської області, зазнає тимчасових змін розклад руху приміських поїздів у сполученні зі Сокалем.

Починаючи з 26 жовтня цього року, поїзди №6053 Сокаль – Львів, №6056 Львів – Сокаль, № 6307 Ковель – Ізов – Червоноград, № 6302 Червоноград – Ізов – Ковель здійснюватимуть технічну зупинку на ст. Сокаль лише для висадки пасажирів.

З указаної дати інші приміські поїзди, що курсують територією Львівської залізниці, здійснюватимуть висадку та посадку пасажирів на початкових та кінцевих станціях, а також на маршрутах прямування.

Детальніше з розкладом руху можна знайомитися на сайті регіональної філії “Львівська залізниця”: railway.lviv.ua/schedule/suburban/.

Нагадуємо, що під час перебування на об’єктах інфраструктури, посадки в поїзд та безпосередньо в рухомому складі пасажири обов`язково повинні одягнути захисну маску чи респіратор, користуватися іншими засобами індивідуального захисту, а також суворо дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Джерело – Львівська залізниця

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.