SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Овочевий ринок в Червонограді відкрито давно. Але чи купуєте ви з впорядкованого прилавка чи просто з землі біля автовокзалу?

Зручно і швидко… Але чи корисно? Продукти харчування, які продаються біля червоноградського ринку з землі чи з необладнаного місця, до прикладу автовокзалу, несуть в собі чималу загрозу стати причиною виникнення гострих інфекційни захворювань.

Для безпеки та зручності для червоноградців та гостей міста спеціально відкрито овочевий ринок. Тут для комфорту покупців та підприємців обладнано прилавки та кіоски, а продукти, якими тут торгують, проходять санітарну експертизу, розповіла журналістам “Бужнету” одна з підприємців червоноградського ринку пані Оксана:

“Завіз продуктів відбувається два рази в тижлень. Продукти привозимо зі Львові, купуємо у людей в селі картоплю та цибулю. Товар проходить усі дослідження у лабораторії”.

Про високу якість продуктів на овочевому ринку зазначила і продавчиня пані Олеся:

“Тут на овочевому ринку є багато продукції, яка є екологічно чиста. Також, у нас низькі тиа доступні ціни”.

Більшість покупців вже призвичаїлись до нового та комфортного ринку, проте є і такі, які купують продукти просто з землі.

В черговий раз звертаємося до мешканців та гостей Червонограда не купувати продукти харчування в невідведених для цьго місцях та застерігаємо всіх від небезпеки, яка пов’язана із вживанням сумнівних продуктів!

Детальніше у сюжеті телеканалу “Бужнет”:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.