SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Програма вітань “Свято у хату” з Іриною Булкою. Випуск 50

Квітень розпочався і ми вам бажаємо РОЗКВІТНУТИ🌿🌷 разом з ним. А ЩЕ не загубити душевного сонця☀️ у весняних клопотах. Час від часу зупиняйтесь і не забувайте помилуватись тим, що для нас приготувала природа.🌱 А ми, після двотижневої перерви, за вашими проханнями, приготували черговий випуск передачі «Свято у хату”. І він ювілейний 👑50-й👑.

У цьому випуску ми вітаємо🎶🎤 висококваліфіковану лікарку з Луцька – Бачинську Ніну🌸, головного лікаря Червоноградської міської лікарні – Ігоря Грондзаля☕️, жительку села Опільсько Марію Вільхову💐 та класну керівничку 1 класу Стенятинської школи Томашівську Оксану Євгенівну🌹.

💌Друзі, ситуація в країні обмежує нас в зустрічах з рідними людьми😔, заради здоров’я, ми обійми і поцілунки переносимо на потім😘. АЛЕ! Навіть якщо рідна людина від вас далеко, ви можете її обійняти теплими словами у програмі вітань “Свято у хату”👨‍👩‍👧‍👦.

☎️☎️☎️Для цього телефонуйте – 096-72-53-982, або пишіть на цей номер у вайбер. 🌈🍭
Замовляйте побажання з піснею у дарунок рідній людині. 🎀🎁🎈🎊Повірте, емоції будуть від такого сюрпризу – незабутніми! 🌈🍭🍷

Легко, з любов’ю і за невеликі кошти. Та головне. Всі випуски програм потім ви можете переглянути коли завгодно на каналі ютуб. Нагадаю, програма вітань на телеканалі Бужнеті виходить в суботу-неділю в 14, 18 і 21 годинах.
💛💚💛💚💛💚💛💚💛💚💛💚💛💚💛
Приємного перегляду! Святкуємо-смакуємо РАЗОМ!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.