SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Павлику Троцьку з Гірника на лікування потрібно 160 тисяч євро

1,8 річний ПАВЛИК ТРОЦЬКО з смт. Гірник Червоноградського району потребує ТЕРМІНОВОЇ ДОПОМОГИ. Діагноз: ГОСТРИЙ ЛЕЙКОЗ. Давайте разом допоможемо побороти хворобу єдиному та довгоочікуваному синочку у батьків!

Павлику Троцьку йому лише 1 рік і 8 місяців! Його сім’я, як і будь-яка інша українська родина, цьогоріч раділи Різдвяним святам, колядували, але життя круто повернуло в іншу сторону! У день, перед самою Святою Вечерею, у Павлика піднялась температура, батьки думали – застудився. Через декілька днів, коли зрозуміли, що звичайні мікстурки не допомагають, звернулись до однієї із Львівських лікарень, а далі… багато аналізів, діагностик, десятки лікарів!!! Спочатку ураження нирок, а тоді підозра на лейкоз – РАК КРОВІ!

Рідні хлопчика до останнього вірили і молились, що діагноз не підтвердиться.

15 січня отримали результати біопсії – “ГОСТРА ЛІМФОБЛАСТНА ЛЕЙКЕМІЯ”.

“Попереду довгі роки лікування і ми віримо у те, що наш малюк повернеться додому такою ж жвавою та енергійною дитиною, якою був ще місяць тому! Поки ми проходимо хіміотерапію за протоколом у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові, але менш як за 2 місяці повинні вилітати на лікування до Італії. Орієнтовна сума лікування 160 000 євро (не враховуючи дорогу та інші необхідні витрати). Ще точно не відомо, чи потрібна пересадка кісткового мозку,тому, точну суму оголосити не можемо! Не будьте байдужими!!!!!!!!!!!!!!!!! Нехай Господь оберігає вас і ваші сім’ї!!! А ми просимо про вашу допомогу: фінансово, молитвою, чи поширенням у соцмережах!”- написала на сторінці у Facebook мама хворого хлопчика.

Додаємо реквізити, куди можна перераховувати кошту на лікування хворого Павлика:

5168 7574 2318 4599

Троцько Володимир Петрович (тато)

5169 3600 1012 7300 (євро)

5169 3600 1012 7292 (долари)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.