SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На Жовківщині поліцейські витягнули двох місцевих мешканців з автомобіля, який тонув

21 грудня, близько опівночі, співробітники сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції під час патрулювання у селі В’язова помітили автомобіль «Фольксваген Кадді», який рухався з великою швидкістю та «петляв» по дорозі, а потім злетів з моста у річку.

Одну пасажирку викинуло з автомобіля, а у салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир. Не гаючи часу, правоохоронці стрибнули у воду та кинулися на допомогу. Один з поліцейських розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія, що міг захлинутися будь-якої миті. Також поліцейські допомогли вибратися з тонучого автомобіля пасажиру.

Правоохоронці оперативно надали потерпілим першу домедичну допомогу та викликали «швидку». Водія, 19-річного місцевого мешканця, та 16-річну дівчину, яку викинуло з машини, з тілесними ушкодженнями було доставлено до медичного закладу. Другий пасажир, 28-річний місцевий мешканець, від медичної допомоги відмовився.Встановлено, що водій «Фольксвагена», який не впорався з керуванням, під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його притягнуто до адміністративної відповідальності.

Завдяки миттєвій реакції та фаховості співробітників сектору реагування патрульної поліції № 2 Жовківського відділення поліції – сержанта поліції Андрія Босого та сержанта поліції Андрія Марушка – усі учасники ДТП залишилися живими.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.