SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На вихідні на Львівщині прогнозують похолодання, але кінець жовтня – буде теплим

Впродовж вихідних, 23 та 24 жовтня, у Львівській області денна температура повітря знизиться до 9°С. У суботу позначка термометра може сягнути і 12°С, проте у гірських місцевостях варто очікувати дощ з мокрим снігом та сильні пориви вітру.

У суботу, 23 жовтня, на Львівщині хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. Вітер західний, 9 – 14 м/с, подекуди пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2 – 7°С тепла, вдень 7 – 12°С тепла.

У неділю, 24 жовтня, без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2°С морозу до 3°С тепла, вдень 4 – 9°С тепла.

“А ось із середини наступного тижня, 27-28 жовтня, температура повітря почне підвищуватися, спочатку із західних областей, а до кінця тижня всю Україну огорне м’яка тепла атмосфера з температурою повітря +12+16 градусів, місцями до +18 градусів. Наступні вихідні, завершення місяця, 30-31 жовтня, обіцяють, за попередніми прогнозами, розкішну погоду. Тому поки що мудро гріємося і чекаємо разом потепління,” – зазначила синоптик Наталка Діденко.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.