SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

На Львівщині поліцейські затримали водія-учасника ДТП, внаслідок якої загинули троє осіб.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 1 квітня, близько 13.40 у селі Бендюга Сокальського району.

На місці події працюють співробітники слідчого управління Головного управління Нацполіції Львівщини. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус «Мерседес Віто» та «Рено Кенго».

Внаслідок зіткнення троє пасажирок «Рено» віком 18, 40 та 60 років, від отриманих травм померли на місці події. Окрім того тілесні ушкодження отримали 21-річний водій «Рено» та його 42-річний пасажир. Зараз вони перебувають у лікарні. Усі загиблі та травмовані – мешканці Радехівщини.

Також попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса, виїжджаючи на перехрестя, не надав перевагу в русі «Рено», внаслідок чого відбулось зіткнення.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порущення правил дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій «Мерседеса», 25-річний житель Дрогобицького району, затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють обставини події.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.