SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На Сокальщині триває навчальний тур для молоді у громадах сіл Бендюга, Сілець, Завишень та Добрячин

У вересні розпочався довготривалий молодіжний проєкт – тур «Гуртуй», який реалізовує громадська організація «Територія «МИ» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Мета – особистісний розвиток молоді за допомогою неформальної освіти, залучення молоді до процесів функціонування церкви та громади, організація якісного дозвілля, активізація громад та підвищення мотивації молоді Львівщини для реалізації соціальних проектів.

Проєкт містить чотири локальні модульні навчання з  духівниками у громадах сіл Бендюга, Сілець, Завишень та Добрячин. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Зокрема учасники знайдуть відповіді на такі запитання: «Де шукати ідеї та кошти для проектів?», «Чому молоді у громадах потрібно бути активною? Новий поділ – нові можливості?», «Як створити контент і чи релігійний контент може бути в топі?» тощо.

Завершиться захід великим форумом усіх учасників із залученням представників з інших районів Львівщини. Тут підіб’ють підсумки навчального туру.

Детальніше про проєкт можна дізнатись за телефоном: 0938976691  – Надія  Земницька.

Нагадуємо, що тур «Гуртуй» реалізовується в межах конкурсу молодіжних проєктів обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.