SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
На сесії Сокальської міської ради виділили “Сокальжитлокомунсервісу” 773 000 грн

21 вересня, в понеділок, відбулась сесія Сокальської міської ради. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці міської ради у facebook.

На сесії Сокальської міської ради депутати одноголосно підтримали проєкт рішення «Про внесення змін до показників бюджету міста Сокаля на 2020 рік». Даним рішенням передбачається спрямування коштів в загальній сумі 773000 грн. комунальному підприємству «Сокальжитлокомунсервіс», для оплати за виконані роботи в період з 01.07.2020 по 21.09.2020. А це і заплата прибиральників, робітників з благоустрою, вивіз сміття, оплата за вуличне освітлення.

Станом на вересень, в місті працює 13 двірників, які обслуговують багатоквартирні будинки і прибудинкову територію, 10 працівників з благоустрою, які обслуговують центральну частину міста Сокаля.

Також нещодавно комунальним підприємством закуплено міні-трактор з навісним обладнанням та причіпну підмітально-прибиральну машину, для прибирання центру міста. У зв’язку з цим пресслужба міської ради інформує жителів міста Сокаля, що прибирання міста і надалі відбуватиметься в штатному режимі.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.