SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Для приймального відділення Червоноградської міської лікарні закупили медичне устаткування  на 11 мільйонів гривень

Сьогодні, 2 квітня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик відвідав відреконструйоване приймально-діагностичне відділення Червоноградської центральної міської лікарні. Посадовець оглянув споруджені естакади для автівок, приміщення адміністративного корпусу та діагностичного відділення.

Реконструкція приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні – на завершальному етапі.

Коментар першого заступника голови ЛОДА Андрія Годика про реконструкцію приймально-діагностичного відділення ЧЦМЛ.

Нагадаємо, в грудні 2020 року Ходингова компанія “Квадратний метр” розпочала роботи з реконструкції приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні в рамках програми “Велике будівництво”.

Станом на початок квітня усі заплановані роботи завершено. Відтак, здійснено проведення електрики та вентиляційних каналів, вимурувано перегородки, біля лікарні споруджено естакади на два автомобілі, збудовано адміністративний корпус, а також замінено каналізаційну та пожежну системи, проведено усі оздоблювальні роботи. Окрім того, реконструкція лікарні передбачала також проведення капітального ремонту не лише в приймальному, а й у діагностичному відділенні, де планується встановлення сучасного медичного обладнання – ангіографа та апарату МРТ. Кошторисна вартість проекту – понад 50 млн. грн. Реконструкція здійснювалась за кошти державного та міського бюджетів.

Додамо, Червоноградська центральна міська лікарня також отримала обладнання для реконструйованого приймального відділення. Апарат штучної вентиляції легень, наркозна станція, дефібрилятор, медичні аспіратори, цифровий електокардіограф, електрохірургічна система, рентген-апарат – це устаткування слугуватиме медикам приймального для порятунку людських життів. Вартість – 11 мільйонів гривень. Компанія постачальник – ТОВ “ВЕСТМЕД”.

Окрім обладанання, закуплено також і медичні меблі: кушетки, багатофункціональні крісла, медичні шафи, столики для інструментів.

Наразі підрядник Холдингова компанія “Квадратний метр” завершує облаштування благоустрою біля лікарні.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.