SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Команда партії ВО “Батьківщина” в Червонограді оновилась – долучились молоді та фахові люди

У суботу, 3 жовтня, у Червонограді відбулось представлення команди кандидатів у депутати до районих рад, рад ОТГ та Львівської обласної ради. Представив команду Михайло Цимбалюк.

У своєму слові народний депутат наголосив на багатьох важливих проблемах в економіці України і не тільки.

“Ми говоримо про сільське господарство, але бачимо, що центральна влада не підтримує фермерство. Закон про ринок землі, за який проголосувала монобільшість зараз оскаржується в Конституційному суді. Ми однозначно доб’ємося скасування цього ганебного закону, бо в іншому випадку ми не збережемо не тільки село. Ми не збережемо Україну. Найстрішніше, що є в цьому законі – це можливість викуповувати українську землю банкам, фінансовим установам з іноземним капіталом.

ВО “Батьківщина” має свою програму розвитку і підтримки шахтарської галузі, крім того ми готуємо регіональну програму підтримки шахтарської праці, “- зазначив Михайло Цимбалюк.

Додамо, очолив список кандидатів у депутати до Червоноградської міської ради Богдан Ляховський. Першим у списку до Сокальської ради ОТГ – Олег Кожушко, до ради ОТГ Радехова – Жук Василь .

Очолює список кандидатів у депутати до Червоноградської районної ради – Наталія Кохан. Першим номером до Львівської обласної ради від територіального округу №8 – Назарій Білобран.

“Бути першим номером – це велика відповідальність і я розумію, чому я йду в обласну раду і яку роботу я повинен зробити. Місцеве самоврядування – це інфраструктура і комфорт мешканців, які живуть на тій території. Інфраструктура потребує значного фінансування, і, як правило, в місцевих бюджетах такого фінансування немає. Для цього на рівні держави розробляються різні програми, де багато проектів місцевого значення можуть бути профінансовані і зроблені на наших територіях. Це і садочки, дороги, школи, спортивні заклади. І якщо на державному рівні є дуже багато напрямків, на які впливають депутати Верховної Ради, то на рівні місцевого самоврядування основою з основ є розвиток інфраструктури для комфорту жителів міст чи сіл.
Це основне, чому я балотуюсь в депутати обласної ради. І я буду робити все, щоби за результатами п’яти років, ми отримали відповідь, що “Батьківщина” дійсно попрацювала і зробила кращий результат, ніж був зроблений за попередні 5 років, ” – зазначив Назарій Білобран.

Михайло Цимбалюк зазначив, що команда «Батьківщини» у районі оновилась, зокрема у Червонограді до команди долучились молоді та фахові люди.

“”

Михайло Михайлович переконаний, що завдяки поєднання професіоналізму та молодому потенціалу ВО «Батьківщина» втілить багато змін у районі та області. Він також підкреслив, що Батьківщина це єдина ідеологічно структурована партія, яка вже 20 років є на політичний арені і має свою постійну команду та програму дій.

Детальніше у сюжеті за посиланням: https://www.facebook.com/buzhnet/videos/338851757205765

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.