SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Карантин в Червонограді посилено: як працює ринок?

Повідомлення про роботу КП “Червоноградський ринок” на час посилення карантину в місті опубліковане на сторінці підприємства у facebook.

“Шановні підприємці та відвідувачі ринку!
Відповідно до рішення міської комісії ТЕБіНС, доступ відвідувачів до непродовольчого ринку заборонено. Підприємці можуть за потреби зайти до своїх контейнерів через вхід зі сторони «Володаря».

Продуктовий ринок здійснює реалізацію своїх товарів і надалі. Вхід до критого ринку здійснюється через вулицю Сокальська”.

Нагадуємо, 31 березня, відбулось чергове засідання Червоноградської комісії ТЕБ і НС, на якому було прийнято рішення посилити дотримання протиепідемічних заходів, у зв’язку з ростом захворюваності на коронавірусну інфекцію.


 Комісія вирішила:
– Перевести з 00.00 год 2 квітня до 00.00 год 12 квітня 2021 року учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти на дистанційну форму навчання;
– перевести заклади дошкільної освіти в режим роботи груп для дітей, батьки яких працюють;
– заборонити доступ відвідувачів на території КП “Червоноградський ринок”, де здійснюється торгівля промисловими товарами;
– посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на території КП “Червоноградський ринок”, де здійснюється торгівля продуктами харчування, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, , кормами, насінням, засобами захисту рослин.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.