Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

Вже десять років родина громадської організації «Ніка» має дах, під яким збирає всіх своїх друзів. Тут молодь з особливими потребами не лише має простір для спілкування, але для навчання і реалізації творчих фантазій. Побували на цьому справді родинному святі і наші журналісти:

Вони грають у театрі, співають, танцюють, творять різноманітні ручні вироби, здобувають спортивні перемоги, а головне вони всі разом у дружньому колі творять своє майбутнє. Громадська організація неповносправної молоді «Ніка» не лише об’єднує  для спілкування і спільної творчої роботи, але гостинно приймає у свої стіни всіх бажаючих допомогти цим дорослим дітям почуватися потрібними і дарувати радість.

Стіни, невеликого двохповерхового приміщення, яке міська влада надала організації десять років тому, завішані численними подяками, грамотами, дипломами і відзнаками. Своїм запалом керівник організації «Ніка»  Наталія Хайсанова здійснює здавалось би неможливе створючи умови, аби життя цієї молоді насиченим і радісним.

Вони вчать робити добро просто так, лише з щирої любові і лише з радісною посмішкою, тому й не дивно, що кожен, хто переступає поріг цієї будівлі відчуває себе потрібним, сповненим доброти і тепла, а найголовніше об’єднує людей для творення чуда і добра.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.