SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Докрався! В Червонограді зловили злодія, який неодноразово обкрадав місцевих жителів

У Червонограді затримали зловмисника, причетного до квартирної крадіжки

За скоєне раніше неодноразово судимому за крадіжки жителю міста загрожує покарання – позбавлення волі на строк до шести років.
У Червоноградський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про крадіжку з його квартири. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та співробітники карного розшуку Червоноградського відділу поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що у квартиру в одному з будинків на проспекті Шевченка у Червонограді, підібравши ключ до замка вхідних дверей, проник зловмисник. Це помітив господар помешкання, який саме перебував на вулиці та повідомив про подію на оперативну лінію 102.

Поліцейські встановили особу зловмисника – 29-річного місцевого мешканця, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та затримали його в порядку ст.208 КПК України.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.15 ч.3 ст.185 (замах на крадіжку) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Джерело – Червоноградський відділ поліції

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.