SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноградець, погрожуючи вбивством, вимагав у жителя Дрогобича 10 тис грн

У Дрогобичі правоохоронці затримали зловмисника, причетного до вимагання. Затриманий звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки та вимагання, і одразу взявся за старе.

Як встановили оперативники сектору кримінальної поліції та слідчі Дрогобицького відділу поліції спільно з співробітниками оперативного відділу виправної колонії раніше неодноразово судимий 34-річний житель міста Червоноград, погрожуючи фізичною розправою та вбивством, вимагав грошові кошти у сумі десять тисяч гривень у мешканця Дрогобича.

За фактом слідчі за процесуального керівництва місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 189 ( Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання- позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Сьогодні, 8 липня, правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання ним частини коштів у сумі 5 тисяч гривень. Також поліцейські вилучили інші речові докази причетності його до вимагання.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Джерело – Поліція Львівської області

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.