SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
Червоноград відвідала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак

6 квітня, з робочим візитом у Сокалі та Червонограді побувала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

У Червонограді Ірина Ярославівна відвідала КП ЛОР “Червоноградське МБТІ”, міський відділ профдезінфекції, відреконструйоване приймальне відділення Центральної міської лікарні, Центр первинної медико-санітарної допомоги, майбутній військовий ліцей та підвісний міст.

“Приймально-діагностичне відділення у Червоноградській центральній міській лікарні може дати фору навіть деяким приймальним відділенням у місті Львові”, – під час брифінгу з журналістами зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Зокрема, у Центрі первинної медико-санітарної допомоги, Ірина Гримак озвучила ініціативу клопотати перед депутатами Львівської облради питання передачі у власність Червоноградській територіальній громаді з власності облради приміщення для облаштування адміністративного корпусу Центру первинної-медичної допомоги, який активно розвивається і обслуговує значну кількість мешканців Червонограду.

«Ця установа – це приклад того, як має працювати і розвиватися первинна ланка галузі медицини. Для надання якісних медичних послуг, проведення діагностики є потреба розширити приміщення центру, відтак, думаю, нам вдасться вирішити це питання», – зауважила Ірина Гримак.

Також спільно з начальником управління майном спільної власності Сергієм Івахом голова облради побувала у Червоноградській лікарні, де оглянули після реконструкції приймальне відділення в рамках державної програми.

«Роботи на об’єкті виконані досить якісно, частково закуплено необхідне обладнання, однак є ще ряд робіт, які слід завершити. Тому ставитиму перед депутатським корпусом питання щодо виділення коштів на ці потреби, щоб це відділення було одним з найкращим не лише на території Червоноградського району», – наголосила Ірина Гримак.

Окрім того, за підсумками робочої поїздки, не залишилася поза увагою проблематика відновлення роботи Червоноградського військового ліцею, який сьогодні перебуває в стані реконструкції.

«Це болюче питання. Чимало уже зроблено, однак ті кошти, які є на сьогодні, недостатні для того, щоб розпочати навчальний процес і повноцінне функціонування закладу. Тому буду ініціювати перед Міністерством оборони та профільними комітетами ВРУ в максимально стислі терміни виділити державні кошти для завершення реконструкції цього навчального закладу. Дуже сподіваюся, що питання виховання та навчання військовослужбовців, буде пріоритетним для наших центральних органів влади, нас почують у Києві і підуть назустріч», – додала вона.

Голова облради також зауважила, що лікарню у Соснівці не закриватимуть, її частково перепрофілюють.

1 thought on “Червоноград відвідала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак

  1. Особливо підтримую відновлення будівництва басейну у Сокальській санаторій школі !!! Сокальську школу як лікувально санаторну , необхідно обов’язково зберегти !

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.