Warning: getimagesize(https://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/ozelenennya-chervonograd2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

4 березня в міській раді Червонограда було підписано Меморандум про співпрацю із амбасадором проекту Ігорем Дулином – головою ГО “Добро.Дій”.

Про це написав у соцмережі на своїй сторінці мер міста Андрій Залівський:

“21 березня плануємо висадити близько 300 саджанців.

Запрошуємо до активної участі організації та підприємства міста, а також сім’ї, які бажають висадити своє родинне дерево”.

«Озеленення України» – це масштабний проект із багатьма еко-акціями та активностями. На жаль, у нас існує декілька міфів. Перший – це те, що ми, українці, не можемо об’єднуватися. Другий – це комплекс меншовартості. Однак я переконаний, що ініціатива висадити мільйон дерев за добу по всій країні не тільки всіх нас об’єднає, але і покаже колективну історію успіху, відкриє щось нове і унікальне, що може вийти на глобальний рівень у формуванні позитивного іміджу України у світі та консолідації українців. Безумовно, за масштабом такий проект – перший в Україні», пояснює Сергій Гайдайчук, ініціатор проекту «Озеленення України», Президент СЕО Club Ukraine.

Мета проекту – відновити екосистему України та світу загалом, розвинути екологічну свідомість усіх людей планети.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.